Hoe werkt WZL?

Wij Zijn Loek en we vinden dat AOV advies veel beter en inzichtelijker kan zijn. Hoe we dat doen leggen we hieronder graag uit.

Een goed AOV advies begint met inzicht. Wat gebeurt er nou precies als je arbeidsongeschikt wordt? Wat is er al geregeld en wat niet? En waar moet je nou precies op letten bij een AOV? Wij Zijn Loek heeft jarenlang geschaafd aan een zo goed mogelijk adviestraject zodat we zoveel mogelijk duidelijkheid en inzicht kunnen geven. Niet alleen tijdens het eerste gesprek, maar ook daarvoor en daarna bieden we je een propositie om jouw klant aan de hand te nemen en met een efficiƫnt proces van een AOV advies met een 9+ te voorzien. Goed voor het bedrijfsresultaat van de adviseur, super voor de ondernemer en de kwaliteit van jullie zakelijke relatie.

Nadat we samen je ideale AOV hebben gekozen kijken we goed naar alle bijkomstige zaken waar je op moet letten. Zijn er mogelijkheden om eenvoudiger geaccepteerd te worden? Is alles in je aandeelhoudersovereenkomst goed geregeld op dit vlak, en zijn er nog aanvullende dekkingen nodig? Ook kijken we samen of er kortingsregelingen zijn waar je gebruik van kunt maken. We begeleiden je vervolgens zo soepel mogelijk door het acceptatietraject, zodat je zo snel mogelijk duidelijkheid hebt.

Het belangrijkste onderdeel van je AOV moet dan echter nog komen, namelijk het onderhoud.


Elke twee jaar nemen we automatisch contact met je op om samen te zorgen dat je AOV zo goed mogelijk blijft aansluiten bij jouw situatie, en dat je steeds de beste deal krijgt. We hopen het natuurlijk niet, maar mocht je ooit arbeidsongeschikt raken dan zijn we er juist op dat moment ook voor je. Zo kun je met een gerust hart ondernemen.

Interesse

Hebben we je interesse gewekt? Door je gegevens hiernaast achter te laten nemen wij vrijblijvend contact met je op om de voordelen voor jouw kantoor te bespreken en houden we je doorlopend op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen.

arrow_drop_up arrow_drop_down