Wij zijn op zoek naar een:

(Junior) AOV adviseur

Technologie en innovatie binnen de financiële sector?  Wij Zijn Loek en we ondersteunen professionele adviseurs bij tussenpersonen, boekhouders, accountants en financieel planners bij het geven van het best mogelijke AOV advies.
Kom jij ons team versterken? 

Wij Zijn Loek,

 Is in 2015 opgericht als specialisatie voor AOV advies en beheer. Wij worden ingeschakeld door grote partijen in de markt omdat we een hoogwaardige digitale adviesmethode hebben ontwikkeld waarvan de kwaliteit en effectiviteit door vrijwel alle professionele partijen in onze branche wordt onderkend.
Wij zijn Loek streeft ernaar om voorop te lopen in het gebruik van nieuwe technieken om de klantreis zo prettig en professioneel mogelijk te laten verlopen. We zorgen er voor dat de ondernemer zich kan focussen op zijn/haar bedrijf zonder zorgen over het inkomen bij ziekte. Vernieuwende producten worden gecombineerd voor nieuwe en bestaande klanten. Zo hebben we al duizenden klanten geholpen door hen te ontzorgen. 

Als AOV adviseur,

 geef je advies middels een beveiligde video- of telefoonverbinding.Incidenteel sta je klanten Face to Face te woord.  Jij begeleidt de collega’s en klanten bij het aanvragen en wijzigen van hun arbeidsongeschiktheidsverzekering (AOV).Je adviseert je klanten op basis van een gedetailleerde marktvergelijking.Je bent dus verantwoordelijk voor alle advieswerkzaamheden op het gebied van AOV’s, denk aan een grondige inventarisatie, een goed onderbouwd advies en het afsluiten van de contracten.
Voor alle onderdelen werken wij met high-end software toepassingen om jouw werk zo makkelijk mogelijk te maken en de verwachtingen van de klant te overtreffen.Hiervoor stem je de wensen van de klant af met de acceptanten van de verschillende verzekeraars en stel jij het advies voor het beste product op.
Voor jouw werk denk je conform de eisen van de Wft mee in nieuwe ontwikkelingen in het proces bij Wij Zijn Loek en ben je continue bezig met het realiseren van doelstellingen.

Wie ben jij?

 • Je beschikt over HBO werk- en denkniveau. Een afgeronde MBO4 opleiding in combinatie met relevante werkervaring volstaat ook.
 • Je bent in het bezit van minimaal Wft Basis en bij voorkeur Wft Inkomen (of bent bereid deze op korte termijn te behalen.
 • Je hebt minimaal 1 jaar advieservaring en hebt bij voorkeur (enige) kennis m.b.t. AOV.
 • Je bent een goede luisteraar en bent betrokken bij de situatie van de ondernemer.
 • Je bent een teamplayer en vind een uitdaging in het behalen van jouw omzettargets.
 • Je hebt affiniteit met technologie en innovatie.
 • Je bent handig met computers en software.

Dit krijg je er voor terug:

We geloven bij Wij zijn Loek dat iedereen het beste presteert als de omgeving optimaal is. 

Daarom krijg je van ons een pakket aan verantwoordelijkheden en ben jij vrij flexibel in het invullen van je werktijden en werkplek.Uiteraard rekening houdend met gezamenlijke activiteiten en de voor jouw werk benodigde externe contacten.  

We stimuleren graag nieuwe ideeën en geven je een rol om die in de huidige processen in te passen.  Daarnaast bieden we:

 • Grote mate van zelfstandigheid en vrijheid.
 • Een informele werksfeer waar ruimte is voor eigen ideeën.
 • Een marktconform salaris. 25 vakantiedagen (op fulltime basis).
 • Deelname aan de bedrijfs pensioenregeling Werken op Strijp-S (Eindhoven).
 • Een inspirerende en innovatieve omgeving om in te werken
  Combinatie thuiswerken en op kantoor mogelijk.