Wij zijn Loek voor professionals

Wij zijn Loek en we ondersteunen professionele adviseurs bij tussenpersonen, boekhouders, accountants en financieel planners bij het geven van het best mogelijke AOV advies.

Wij bieden je twee mogelijkheden: 

  • Het beste AOV analyserapport ter ondersteuning van jouw adviestraject.
  • Het beste AOV analyserapport met inschakeling van een AOV expert van ons kantoor voor het adviestraject.

Ondersteuning bij jouw eigen AOV advies

Iets meer dan de helft van de kantoren die we bij Wij zijn Loek ondersteunen blijven zelf het AOV advies aan hun klanten verzorgen. Je zorgt zelf voor een gedegen inventarisatie met je klant, waarbij Wij zijn Loek je ondersteunt met duidelijke modellen en slimme tips. 


Je vraagt eenvoudig je adviesrapport aan en het team van Wij zijn Loek zorgt dat je een compleet adviesrapport ontvangt dat jij met je klant kunt bespreken. Niet alleen krijgt je klant het duidelijkste adviesrapport uit de markt, jij kunt dit meteen gebruiken bij de onderbouwing van je Wft dossier. Graag laten wij je in een persoonlijk gesprek zien hoe dit rapport er uit ziet, en waarom je klant hiermee meer duidelijkheid krijgt dan met elke andere premievergelijking die beschikbaar is, en de gedetailleerde afstemming die wij vooraf met de verzekeraar maken, onder andere over het beroep van jouw klant.


Afhankelijk van de grootte van je kantoor kunnen we meer of minder maatwerk bieden, zoals een eigen label rapport, maar je kunt bij ons al voor één rapport terecht.

Volledig AOV advies aan jouw klant

Wil of kun je zelf geen AOV advies meer geven dan kunnen wij het volledige traject van eerste inventarisatie tot nazorg voor je overnemen. We maken heldere afspraken waardoor je zeker weet dat wij jouw klant alleen benaderen voor zijn arbeidsongeschiktheidsverzekering, en alleen op jouw initiatief.


De methode waaraan wij jarenlang geschaafd hebben zorgt er vervolgens voor dat we je klant zo goed mogelijk kunnen helpen de juiste keuze te maken op het gebied van zijn AOV. Jij blijft zijn adviseur, en wij helpen hem met zijn AOV. Heb je een bestaande portefeuille die je graag door ons wil laten servicen? Ook dan staan we voor je klaar. Graag laten we je in een persoonlijk gesprek zien hoe je zowel je bestaande als je nieuwe klanten het best mogelijke AOV aanbod kunt doen.

Hebben we je interesse gewekt? Door je gegevens hieronder achter te laten nemen wij vrijblijvend contact met je op om de voordelen voor jouw kantoor te bespreken en houden we je doorlopend op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen.